آموزش پخت شیرینی آموزش پخت شیرینی خامه ای ودونات وشیرینی آلمانی

-

سایت اس ام اس AmirFB میلیون ها اس ام اس ، پیامک ، مسیج ، پیام

اگر با موبایل وارد شدید گوشی خود را افقی بگیرید

آگهی ثابت پستی دستی بالا صفحه

موتور جستجوگر مخصوص اس ام اس


کلمه که راجبش اس ام اس می خواهید را در کادر بالا سرچ کنید ، بگرد را کلیک نمایید
23689

آموزش پخت شیرینی ، ۶ام دی ۱۳۹۶

آموزش پخت شیرینی

نان خامه ای

که من بااین دستور درست کردم وعالی شد

آب و یا شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه
آرد ۱۲۰ گرم
کره ۶۰ کرم
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
خامه فرم گرفته برای پر کردن نان ها ۱/۵ پیمانه


قبل از اینکه کار رو شروع کنیم، مواد رو در محیط آشپزخونه قرار می دیم تا با دمای محیط، هم دما بشن. فر رو روشن می کنیم و روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم. کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم و برای شروع ابتدا بکینگ پودر و نمک رو با آرد مخلوط می کنیم و یکی دو بار از الک رد می کنیم.

سپس کره و آب رو در یک تابه یا شیر جوش نچسب می رریزیم روی شعله ملایم قرار می دیم. به جای آب می تونیم از شیر هم استفاده کنیم ولی استفاده از شیر، عمر نگهداری نان رو کوتاه تر می کنه.

منتظر می مونیم تا آب کم کم به جوش بیاد و از کناره ظرف، حباب های کوچکی در حال جوشیدن ظاهر بشن و کره کاملاً ذوب بشه. بعد همه آرد رو به یکباره به آب و کره اضافه میکنیم و خیلی سریع با قاشق چوبی با هم مخلوط می کنیم.

خمیر رو کاملا به هم میزنیم تا یک مخلوط یکدست به دست بیاد. به همین صورت حدوداً ۳ دقیقه روی حرارت ملایم خمیر رو هم میزنیم. به این مرحله از کار اصطلاحا داغ زدن خمیر میگن. بعد از اینگه زمان گذشت و خمیر وسط تابه قرار گرفت، خمیر رو به یک ظرف دیگه منتقل می کنیم و ۵-۶ دقیقه صبر می کنیم تا از حرارت بیفته.

حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم و هر بار خیلی خوب با خمیر مخلوط می کنیم، این کار رو رو هم با دور کند همزن و هم با قاشق می تونیم انجام بدیم. فقط مهم اینه که تخم مرغ ها خیلی خوب با خمیر همزده بشن تا در پایان یک خمیر لطیف و یکدست داشته باشیم. برای عطر بهتر وانیل رو هم در پایان اضافه و مخلوط می کنیم.

خمیر رو داخل قیف با ماسوره ساده یا شکوفه می ریزیم و به کمک انها روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته بودیم، به صورت گرد ماسوره می زنیم. این فرم سنتی این نان هست ولی ما به صورت خمیر های افقی و یا مارپیچ هم میتونیم این کار رو انجام بردیم که سایز این نان در اختیار خودمون باشه.

یکی از نکات مهم در پجت اِکلر، حرارت بالای فر هست. یعنی وقتی سینی رو داخل فر قرار می دیم حرارت فر باید ۲۲۰ تا ۲۳۰ درجه سانتیگراد باشه. این دما باعث میشه تا هوای داخل خمیر رو خالی می کنه و پف خمیر به صورت چشمگیر افزایش پیدا میکنه. حدوداً ۳۰ دقیقه اجازه می دیم تا پف نان کامل بشه و بعد دمای فر رو به ۱۸۰ درجه سانتیگراد می رسونیم . ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه میدیم.

بعد از این زمان، سینی رو از فر خارج می کنیم و اجازه میدیم تا نان ها کاملا خنک بشن. بعد انتهای نون رو سوراخ می کنیم و با خامه فرم گرفته داخلشون رو پر میکنیم

من چندتااز نون خامیامو باشکلات تخته ای آب شده وپسته خورد شده تزیین کردم

دونات:
+فوت کوزه گریش:

آرد ۴_۳/۵ لیوان
شکر ۵ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱/۴لیوان
پودر خمیر ترش ۱ ق غ
بهبود دهنده نصف ق چ
نمک ۱/۴ق چ
آب ولرم به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا پودر خمیر ترش و ۱ ق غ شکر رو داخل لیوان ریخته و به اندازه یک بند انگشت آب روش میریزیم و یه ظرف روش میگذاریم و اجازه میدیم که عمل بیاد یعنی پف کنه و تا لب لیوان بیاد بالا.
تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته و با چنگال هم میزنیم . روغن مایع و بقیه شکر و آرد رو که از قبل با بهبود دهنده و نمک مخلوط کردیم به تخم مرغ اضافه کرده و اول با قاشق مخلوط میکنین و اب ولرم رو کم کم به خمیر اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد با دست ورز میدیم.
نکته:
اگه زیاد آرد بکار ببریم خمیر سفت میشه.
از خمیر چونه های ۷۰ گرمی برمیداریم و کف دست گرد کرده و کف سینی که خووب با روغن چرب کردیم با فاصله میچینیم و وسط خمیر رو با هر وسیله ای که مناسب میدونیم سوراخ میکنیم( میشه وسط دونات رو سوراخ نکرد و بعد از سرخ کردن وسطشو با کرم پیراشکی پر کرد ) روی خمیر رو با پاکت فریزی پوشونده و یه جای گرم بهش استراحت میدیم تا حجم خمیر دو برابر بشه و عجله نمیکنیم تا خمیر حسابی ور بیاد.

چند نکته مهم که تو اکثر دستورات نمی‌بینین ولی قنادها اینجوری درست میکنن و اینه فوت کوزه گری دوناتای بیرونی
۱)تو اکثر دستورات دونات نوشته که خمیر رو بعد از آماده شدن استراحت میدیم و بعد پف خمیرو میگیریم و با وردنه صاف کرده و قالب میزنیم که این کاملا اشتباهه وقتی که پف خمیر رو بگیریم دیگه چطور توقع داریم دوناتمون پف کنه و پوک بشه. پس بلافاصله چونه میکنیم خمیر رو و توی سینی میچینیم.
۲)بعد از اینکه خمیر ور اومد میرسیم به مهم ترین قسمت پختش که سرخ کردن و درجه حرارت روغنه. که روغن باید نه زیاد سرد باشه نه زیاد داغ.
دونات باید تو دو دقیقه سرخ بشه که اگه بیشتر از این مدت وقت ببره معلومه دمای روغن پایینه و اگه زودتر از این مدت بشه دوناتمون سریع رنگ میگیره ولی مغز پخت نمیشه.پس دمای روغن خییلی مهمه.
۳)وقتی که میخوایم دوناتا رو تو روغن بگذاریم برعکس میگذاریم یعنی اون طرف که رو بوده میگذاریم توی روغن و با قاشق روغن میریزیم روش که خووب پف کنه
بعد از سرخ کردن دونات ها میگذاریم که خنک بشه و روش رو با گاناش که همون شکلات بن ماری شده به اضافه خامه هست تزیین میکنیم.
من شکلاتمو با روغن صاف قنادی رقیق و بن ماری کردم که مغازه ها بیشتر این کار رو میکنن.
میتونید روی دوناتها رو پودر قند بپاشین و شکلات رو حذف کنین

شیرینی آلمانی_ مربایی_مشهدی

مواد لازم:

آرد ۲ لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۳ ق غ
عسل یا شربت بار ۲ ق غ
مارمالاد یا ژله بریلو به میزان لازم
پودر نارگیل .مغز دلخواه و شکلات بمیزان لازم

طرز تهیه:
کره رو میگذاریم به دمای محیط برسه وقتی که خوب نرم شد پودر شکر رو بهش اضافه کرده و با قاشق پودر شکر رو به خورد کره میدیم. بعد با همزن کره و پودر شکر رو تا جایی میزنیم که پوک و سفید رنگ بشه.

نکته:
این مرحله کار خیلی مهمه پس باید کمی حوصله بخرج داد چون کره توی پره های همزن گیر میکنه باید همزن رو خاموش و مواد رو وسط ظرف جمع کرد و دوباره به هم زدن ادامه داد تا جایی که کاملا کره پوک بشه.

بعد از اون زرده تخم مرغ رو بهمراه وانیل به مواد اضافه و هم میزنیم.بعد شیر و عسل یا شربت بار رو اضافه و خوب هم میزنیم.
آرد الک شده رو به مواد اضافه کرده و از این به بعد فقط با قاشق هم میزنیم .
با دست اصلا, چون خمیر به روغن میوفته و شیرینیمون خراب میشه.
کل آرد که به خورد مواد رفت خمیر لطیفی بدست میاد.اونو تو پاکت فریزر گذاشته و ۱ ساعت تو یخچال بهش استراحت میدیم.
بعد خمیر رو با وردنه صاف کرده قالب میزنیم.
اگه قالبتون مثل عکس بالاست که قطر خمیر رو بیشتر و اگه قراره دوتا شیرینی رو روی هم جفت کنین خمیر رو نازکتر پهن کنین.
کف سینی کاغذ روغنی گذاشته و شیرینی ها رو روی کاغذ چیده و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ دقیقه بمدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم.
بعد از اینکه پختن با شکلات آب شده و پودر نارگیل یا هر مغز دلخواهی تزیین میکنیم و وسط شیرینی مارمالاد یا بریلو میریزیم.
و اگه میخواهیم دوتا با هم جفت کنیم طرفی که قراره روی کار قرار بگیره رو با شکلات و پودر نارگیل یا مغز دلخواهمون تزیین کرده و وسط یه دونه دیگه مارمالاد یا بریلو ریخته و قسمت تزیین شده رو روی اون میگذاریم.

آگهی ثابت پستی دستی پایین صفحه

دیدگاه مطلب آموزش پخت شیرینی